Deixa un comentari

1r ESO

Al 2008-09, els alumnes de 1r d’ESO van començar el seu viatge cap el món de la ràdio. Al llarg d’aquest, el Jordi Escoda els va introduir al món d’aquest mitjà de comunicació, aquí va començar tot. Durant aquest curs  van aprendre els elements bàsics del llenguatge radiofònic, a partir de la lectura de textos periodístics de diferent format i l’audició de fragments de programes de ràdio, aprenent a destriar continguts i informacions essencials.

També van conèixer les diferents tasques que es poden realitzar a la ràdio i els formats radiofònics més habituals. A més van gravar algunes proves i les van escoltar per tal de trobar els errors, corregir-los i a partir d’aquí anar millorant en aquests àmbits.

Tothom que hi va estar interessat i tenia motivació per continuar, es va incorporar al taller al curs següent. 

El curs 2009-10, es va incorporar un nou grup de 1r d’ESO. Amb l’experiència acumulada aquests nous alumnes van començar a fer un Magazine,  que rebria el nom de  “El món segons 1r A”, aquest projecte va ser enviat al concurs anual del Consell Audiovisual de Catalunya, guanyant un Segon Premi.

Curs 2010-11, continuen arribant nous alumnes, els que ens permet tenir nous locutors, redactors i editors. El projecte continua i la nostra ràdio es fa més gran. Presentem dos nous magazines al CAC: “INS Punt Ràdio” i “Roseta Ràdio”.

2011-12, una altre nova generació per a iniciar-se en el camí i endinsar-se dins el món radiofònic. Continuem ensinistrant-nos en la preparació d’un Magazine, amb un noticiari, un apartat de música, entrevistes… “Cau el sostre”, nom d’aquest darrer projecte també com els altres anys es va presentar al concurs del CAC. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: